Om os

Få et uforpligtende tilbud

Lægaard Byg

Vil du have en tømrer, der har styr på sit arbejde, og som kan hjælpe og rådgive dig gennem hele byggeprocessen, så er Lægaard Byg dit bedste valg. Selvom vi er et nyetableret firma fra 2018, har vi mange års erfaring med os i bagagen. Mester selv har siden 1999 hjulpet kunder med at få løst deres boligprojekter.

 Hvem er Lægaard Byg?

Hos Lægaard Byg sætter vi vores kunder først. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det helt essentielt, at vi giver os tid til at lytte til deres behov og ønsker for det forestående byggeprojekt. Det er vigtigt for os, at vi skaber et godt samarbejde, hvor vi kan forventningsafstemme projektet, få svar på spørgsmål og få sat projektet i den rigtige retning, så vi kan arbejde mod det endelig mål. Vi holder dig løbende orienteret om byggeriets fremskridt, så du ved, hvor langt vi er i planen, og ved, hvad næste skridt er. På den måde kan vi også få evt. justeringer ind undervejs, hvis der skulle være brug for det.

Solidt jysk håndværk

Vi er p.t. 4 glade medarbejdere hos Lægaard Byg, der alle brænder for vores arbejde. Vi sætter en høj standard for os selv for at være et godt eksempel for vores kollegaer i branchen, men også for at tilbyde det ekstra til kunderne, der får dem til at huske os, næste gang de har et byggeprojekt, de søger hjælp til.

 Når du bestiller Lægaard byg, kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Garager og carporte
  • Isolering
  • Facaderenovering
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Nedrivning og opbrydning

Vi leverer altid kvalitet

Det vigtigste i udførelsen af vores arbejde er, at det bliver gjort korrekt, og at det sker i en kvalitet, der er høj. Vi udfører altid arbejdet korrekt første gang, så vores kunder kan regne med deres fagmand, når de bestiller os til at varetage opgaven. Vi vil nemlig være de bedste i branchen, så kunderne forbinder vores navn med høj kvalitet. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du er derfor altid garanteret, at det hele er udført efter bogen.

Har du brug for en professionel tømrer?

Ønsker du at komme i gang med dine boligprojekter, og vil du indgå i et samarbejde med en fagmand, der er til at stole på, så tag kontakt til Lægaard Byg. Vi tilbyder alle vores kunder uforpligtende tilbud på deres opgaver. Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Kontakt

 

Adresse

Taterbakkevej 3
7540 Haderup

Telefon

Lægaard Byg

Godt og solidt jysk håndværk!

Call Now Button28994628