Renovering af huse

Få et uforpligtende tilbud

Renovering af huse

Har du købt et ældre hus, som trænger til renovering?

Når man har købt et nyt hus af en ældre dato, er det en fantastisk mulighed for at sætte sit eget præg på det nye hjem. Det kan være i form af enkelte opgaver som udskiftning af taget, renovering af køkkenet, et nyt badeværelse, eller ny ruminddeling – eller det kan dreje sig om en gennemgribende renovering af hele huset fra kælder til kvist. 

Lægaard Byg påtager sig gerne hovedentreprisen, når du skal have renoveret dit hus. Vi har erfaringen og ekspertisen til at realisere dine tanker og idéer. Derudover har vi et fast team af dygtige samarbejdspartnere inden for alle de øvrige håndværksfag. Vi kender hinanden godt og ved derfor, hvad vores partnere står for, så vi kan stå inde for kvaliteten af deres arbejde.

Med personlig kontakt til Lægaard Byg skal du derfor ikke bekymre dig om noget. Vi står for al koordinering og kommunikation med de øvrige håndværkere og sørger for, at processen forløber smidigt og effektivt.

Derudover har vi fuldt fokus på kvaliteten af vores håndværk, så du kan være sikker på et godt og holdbart resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Renovering af huse i Haderup, Holstebro, Herning og Viborg.

 

Kontakt

 

Adresse

Taterbakkevej 3
7540 Haderup

Telefon

Lægaard Byg

Godt og solidt jysk håndværk!

Call Now Button28994628